Yhteystiedot

Vaasa Jazz Club r.y. on Vaasassa toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on jazzmusiikin kehittäminen Vaasan seudulla. Yhdistys järjestää konsertteja ja klubikeikkoja ympäri vuoden sekä tarjoaa soitto- ja koulutustilaisuuksia jazzin harrastajille.

Vaasa Jazz Clubin jäseneksi pääsee ottamalla yhteyttä puheenjohtaja Patrik Knifiin tai johonkin muuhun hallituksen jäseneen. Jäsenmaksu on 20 € vuodessa, jolla tuetaan elävän jazzmusiikin jatkoa Vaasassa.

Jäsenmaksun voi maksaa tilille: FI22 5670 0820 3200 57 (viitenumero 1355)

Vaasa Jazz Club r.y. on Suomen Jazzliiton jäsenyhdistys.

Vaasa Jazz Clubin hallitus 2021

Puheenjohtaja ja ohjelmavastaava                            Patrik Knif

Varapuheenjohtaja ja ohjelmavastaava                     Jere Lahti

Sihteeri ja rahastonhoitaja                                         Pia Lahdenmäki