Historia

Vaasa Jazz Club on perustettu vuonna 1967 ja yhdistys on toiminut aktiivisesti jo yli 40 vuotta. On järjestetty isoja konsertteja, pieniä konsertteja, tansseja ja monia muit tapahtumia. Esiintyjinä on ollut kotimaisia huippuja, ulkomaalaisia vierailijoita ja nousevia paikallisia kykyjä. Yhdistyksen monet toimihenkilöt ovat tehneet suuren työn tapahtumien järjestämisessä ja varojen hankkimisessa toimintaa varten.

Viime vuosien konserttitoimintaan pääset tutustumaan tästä >>>>

Kesä 2018 toi Fondiksen Patiolle paljon kuuntelijoita.
Brasserie & Bar Fondis, Hovioikeudenpuistikko 15
Marcus Söderström
Stefan Brokvist - rummut
Mathias Sandberg - kitara
Mats Ödahl - basso
Jonas Rintala - saksofoni
Johnny Nordström - piano
Yleisö viihtyi erinomaisesti kesän streetjazzeilla (mm. Suvi ja Jenni)!
Vaasan jazzelämän suurmiehiä kuvassa! 2021
"Göran Wiik Orkester" 22.7.2021
Sunny Singers (johtajanaan Jenni Keltto) esiintyi yhdessä Jockefeller Jazz Quartetin kanssa tammikuussa 2020 Törstissä.

Jazzit TØRST:issä joka toinen keskiviikko.  Musiikki alkaa 19.30 ja paikalle on  vapaa pääsy.

Live jazz at 19.30, free entrance. Törst bar (downstairs from Fondis restaurant)

Address: Hovioikeudenpuistikko 15, Vaasa

TERVETULOA - VÄLKOMMEN   -  WELCOME!